Добре дошли в нашия сайт!

вторник, 29 май 2012 г.

Качество на продуктите


Отговорността за обслужването на хиляди хора всекидневно налага качеството като най-важна цел в Макдоналдс. Техниките, използвани от Макдолдс за осигуряване на най-доброто качество на продуктите, са признати от националните институции в тази област, а в повечето случаи стандартите на Макдоналдс са по-високи от официално установените. Суровите продукти използвани в ресторантите им отговарят на стандарите за качество и безопасност на храната на ЕС. Специалистите следят непрекъснато условията - температурата и  времето за съхранение на продуктите. Системата за контрол на качество в Макдоналдс обхваща целия производствен цикъл като се започне от суровите продукти и се стигне до готовия продукт върху подноса на клиента. 
Менюто на Макдоналдс се базира на същите основни храни, които Вие използвате вкъщи - зеленчуци, пилешко месо, телешко месо, яйца, риба, хляб и млечни продукти, а специалистите се ангажират с изполването единствено на Качествени продукти. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар